Welcome to Melissa Gilbert Fan! We're your Dutch source for everything Melissa Gilbert! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay!

Melissa Gilbert FanMobile version
Over de site

Siteeigenaar: Marijke
Sitenaam: Melissa Gilbert Fan
Geopend: 08 juni 2014
Domeinnaam: melissa-gilbertfan.net
Host: Flaunt
Disclaimer: Melissa Gilbert Fan is een fansite gemaakt door een fan voor fans, ik heb geen contact met Melissa Gilbert.

Hoe begon het: Sinds 2000 ben ik fan van Melissa Gilbert, sinds 2006 begon ik met websites maken, in 2007 begon ik met een fansite over Melissa Gilbert, oh-melissa.com. Ik deed daar niets meer mee, maar het begon me toch te knagen dat ik geen site meer over Melissa had, in 2014 kwam ik terecht bij de huidige host, en zo is daar melissa-gilbertfan.net gekomen, uiteindelijk dus toch weer een fansite over Melissa 🙂

Bezoek ook eens mijn andere websites: Jan Smit Fan, Olsen Fan, Mariska Hargitay Fan en Florian Silbereisen Fan

HOME | BACK